ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ YOGA ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ YOGA ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Κάνοντας τους δημόσιους υπαίθριους χώρους πιο φιλικούς και επαναπροσδιορίζοντας τη χρηστικότητά τους, δίνεται σε όλους τους Ηρακλειωτες  η ευκαιρία να ανακαλύψουν τις όμορφες γωνιές της πόλης.

Το Σάββατο 17/5 στις 12.00 στo Πάρκο Γεωργιάδη πραγματοποιείται ένα "ΥOGA AT THE PARK" session, με τους Ηρακλειώτες που θα βρεθούν εκεί να εχουν την ευκαιρία να κινηθούν, να χαλαρώσουν, να αναπνεύσουν.. 
Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, το μάθημα είναι κατάλληλο για όλους, ακόμα και για όσους δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ ξανά να κάνουν yoga! "Φοράμε άνετα ρούχα και κρατάμε μαζί μας το στρωματάκι μας ή μία μεγάλη πετσέτα θαλάσσης, κάτι για να σκεπαστούμε την ώρα της χαλάρωσης κι ένα μπουκαλάκι νερό. Πρόκειται για ένα donation-based class, οπότε δεν υπάρχει κοστολόγηση",δηλώνουν χαρακτηριστικά, περνώντας παράλληλα το μήνυμα ότι η yoga, όπως και τα πάρκα, είναι για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 6942017363 (vodafone) και 6977690157 (what's up).ΠΗΓΗ: http://www.creteplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............