ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΜΑΙΟΥ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΚΟΥΛΑ - ΧΑΡΟΥΛΗ - ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΜΑΙΟΥ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΚΟΥΛΑ - ΧΑΡΟΥΛΗ - ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Μια μεγάλη καλλιτεχνική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 17 Μαΐου στην Ιεράπετρα ! Συγκεκριμένα ο Βασίλης Σκουλάς, ο Μιχάλης Τζουγανάκης και ο Γιάννης Χαρούλης, θα συναντηθούν επι σκηνής στο Βουζουνεράκειο Στάδιο,  για τους σκοπούς του Ierapetra United .


Το συγκεκριμένο Project, που δημιουργήθηκε απο την εθελοντική ομάδα Ierapetra v.2, αποτελεί πολιτιστική συμμαχία για την καθοριστική ενίσχυση των Φιλανθρωπικών φορέων της Ιεράπετρας, με παράλληλες δράσεις και σύγχρονη διοργάνωση.  
Συμμετέχουν δυναμικά σε αυτήν το Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας και οι  Σύλλογοι : Εθελοντών Χριστιανών Αιμοδοτών Ιεράπετρας & Σητείας,  Γονέων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες, Crete for Life, και Crohn - Ελκώδους Κολίτιδας & Χρόνιων παθήσεων.
Ο Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενισχυθούν καθοριστικά οι ιεροί σκοποί των σωματείων (Εμβολιασμοί, προμήθεια τροφίμων, αγορά ιατρικού εξοπλισμού, πρόσληψη προσωπικού, αναβάθμιση υποδομών κτλ.) και να μπορέσουν να εξασφαλίσουν την οικονομική αυτοδυναμία τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι καλλιτέχνες δέχτηκαν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς στην νέα αυτή προσπάθεια, βάζοντας τις βάσεις για μια εκρηκτική βραδιά που θα δώσει ελπίδα σε όλους εκείνους που το έχουν ανάγκη.  Στην συνέντευξη τύπου, που θα δοθεί την Δευτέρα 5 Μαΐου - 11:00 το πρωί, στην αίθουσα Μαρία Λιουδάκη (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας) αναμένεται να ανακοινωθούν και τα σημεία προπώλησης σε όλο το Λασίθι και το Ηράκλειο στην τιμή των 15 ευρώ !  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθούν τις εξελίξεις, στην σελίδα της διοργάνωσης : www.facebook.com/IerapetraUnited

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............