11 ΚΑΙ 18 ΜΑΪΟΥ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

11 ΚΑΙ 18 ΜΑΪΟΥ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Τους μικρούς επισκέπτες μαζί με τις οικογένειές τους υποδέχεται τις δύο επόμενες Κυριακές του μήνα, 11 Μαΐου και 18 Μαΐου, το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη, γιορτάζοντας τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων.


Στο πλαίσιο της θεματικής για το έτος 2014 «Οι συλλογές των μουσείων μάς ενώνουν», το ΜΝΚ διοργανώνει εκπαιδευτικές δραστηριότητες με στόχο να φέρει τους μικρούς μας επισκέπτες κοντά στις συλλογές και συγχρόνως να μοιραστούν με τους γονείς τους μια μοναδική εμπειρία μέσω της βιωματικής συνεργατικής μάθησης στο μουσείο.

Την Κυριακή 11 Μαΐου, διοργανώνει για πρώτη φορά το πρόγραμμα «Συλλογιέμαι το Μουσείο». Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες, μέσα από ένα μοναδικό ταξίδι στο χώρο του Μουσείου, θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν οι ίδιοι επιμελητές συλλογών και να δημιουργήσουν τη δική τους έκθεση. Εξοπλιστείτε με δημιουργικότητα και φαντασία κι ελάτε να περάσουμε δημιουργικά το πρωινό της Κυριακής στο Μουσείο του μεγάλου μας συγγραφέα. Ηλικία παιδιών: 7+.

Την Κυριακή 18 Μαΐου 2014 «Ψηφίζω Μουσείο». Το ΜΝΚ προσφέρει τα εκπαιδευτικά του προγράμματα σε μικρούς επισκέπτες που θα έρθουν στο Μουσείο. Οι μικροί μας επισκέπτες θα ταξιδέψουν και θα γνωρίσουν πρόσωπα, χώρες και τον κρητικό μας συγγραφέα μέσα από ειδικά σχεδιασμένες εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Ηλικία παιδιών: 5+.
Ώρα έναρξης: 11.00.
Τηλέφωνο για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 2810 741689 (κα Έφη Κεφαλάκη).
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


ΠΗΓΗ: http://irakliolive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............