ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝΣας καλούμε σε ένα καινούριο ταξίδι στην εποχή των δεινοσαύρων στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.
Ελάτε να γνωρίσετε τα πιο ακραία πλάσματα εκείνης της εποχής μέσα από κινούμενα ρομποτικά ομοιώματα στο φυσικό τους μέγεθος. Περπατήστε ανάμεσα σε ζώα με τεράστια αγκάθια, κέρατα, τρομακτικά σαγόνια, κοφτερά νύχια και αδιαπέραστες πανοπλίες. Ακούστε την ανάσα και τις φωνές τους. Σταθείτε δίπλα στον πιο μικρό δεινόσαυρο αλλά και στον τεράστιο Αργεντινόσαυρο, στον παλιότερο όλων Ηωράπτορα, αλλά και στον πιο διάσημο, T-rex.
Παράλληλα συνεχίζεται η περιοδική έκθεση «Φωτεινά Μυστήρια», που έχει εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους.Οι δύο περιοδικές εκθέσεις θα παραμείνουν στο Μουσείο μέχρι το Νοέμβριο.
Από τη Δευτέρα 14 Απριλίου, το Μουσείο θα λειτουργεί με το θερινό του ωράριο, καθημερινά και το Σαββατοκύριακο από τις 9 π.μ. μέχρι τις 7 μ.μ.
Το εισιτήριο παρά τις δύο περιοδικές εκθέσεις παραμένει στα περυσινά επίπεδα, 8  για τους μεγάλους και 5  για τα παιδιά, με μειωμένο εισιτήριο για ομάδες επισκεπτών και πολλές  άλλες κατηγορίες πολιτών.


Πληροφορίες για τη λειτουργία της έκθεσης και για κρατήσεις μπορούν να δοθούν από το τηλεφωνικό κέντρο του Μουσείου (2810 – 282740, 2810 – 393630).
http://www.nhmc.uoc.gr/

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ - ΑΝΕΚ SUPERFAST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............