ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΑΛΙΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΑΛΙΑΣ

Την Κυριακή το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου της τοπικής κοινότητας Γαλιάς του Δήμου Φαιστού. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Πρόεδρος του ΔΣ Φαιστού κ. Γιώργος Δουλγεράκης, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φαιστού κκ. Γ. Φασομυτάκης, Γ. Νικολιδάκης, Β. Πρωτογεράκης, Γ. Μανιαδάκης, Σ. Ρομπογιαννάκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΦ κ. Γιάννης Κουλεντάκης, μέλη του ΔΣ Φαιστού, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κκ. Ε. Κουτεντάκη και Β. Μανασάκη, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Γιώργος Ματαλιωτάκης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Ν. Τζώρτζογλου, καθώς και νέοι υποψήφιοι στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κ. Ζαχαρίας Μακριδάκης, μέχρι πρότινος Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Δήμου Φαιστού απένειμε τιμητική πλακέτα στον Περιφερειάρχη Κρήτης για την συμβολή της Περιφέρειας στη χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου. Επίσης τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στον Πολιτικό Μηχανικό κ. Γιώργο Δαμιανάκη για την εθελοντική παροχή υπηρεσιών, καθώς και στον Πρόεδρο της ΕΠΣΗ για την προσφορά του στον αθλητισμό. Στη συνέχεια ακλούθησε ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Δόξα Γαλιάς και ΛΙΝΤΟ για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας ΕΣΠΗ.
Να σημειωθεί ότι η αθλητική εγκατάσταση του γηπέδου της Γαλιάς περιλαμβάνει συνθετικό χλοοτάπητα 5ης γενιάς, περίφραξη περιμετρικά του γηπέδου, πάγκους, καθώς και μεταλλικές κερκίδες χωρητικότητας 300 ατόμων, ενώ το συγκεκριμένο έργο πραγματοποιήθηκε με χρηματοδότηση από το Π.Δ.Ε.
Με αφορμή τα εγκαίνια των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου της Γαλιάς, η Δήμαρχος Φαιστού εξέφρασε την ικανοποίηση της για την ολοκλήρωση κατασκευής του έργου, ενώ ευχαρίστησε όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν προς την κατεύθυνση αυτή. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η δημοτική αρχή τα τελευταία τρία χρόνια, υποστηρίζει δίνοντας προτεραιότητα, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, σε έργα που αφορούν την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής και δίνουν ώθηση στη νεολαία να ασχοληθεί ενεργά με τον αθλητισμό».


ΠΗΓΗ:  http://irakliolive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............