ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Το παζάρι «Διακονία Αγάπης για τον Συνάνθρωπο μας» οργανώνει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης στο πλαίσιο των δράσεων και ενεργειών που αποσκοπούν στη στήριξη και αλληλεγγύη ανθρώπων που χρήζουν συνδρομής σε θέματα επιβίωσης. Το τρίτο κατά σειρά παζάρι της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου στην Πλατεία Ελευθερίας και ώρες από τις 11 το πρωί ως τις 9 το βράδυ.


Θα διατεθούν σε συμβολικές τιμές διάφορα είδη λαϊκής τέχνης, κεραμικής, μπιζού, διακοσμητικά που αποτελούν δημιουργίες και κατασκευές εθελοντών της Αρχιεπισκοπής και επίσης, θα υπάρχει ο πάγκος «Διακονίας Αγάπης» όπου όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης (μακράς διάρκειας).

Στη συγκεκριμένη δράση, συμμετέχουν όλες οι εθελοντικές ομάδες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, νέοι από τις ενορίες της Ι. Αρχιεπισκοπής, η φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου και εκτός των άλλων, θα πραγματοποιηθεί και εθελοντική αιμοδοσία από την κινητή μονάδα του Βενιζελείου Νοσοκομείου από τις 9 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι. Επιπροσθέτως, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τη ψυχαγωγία και ευχάριστη απασχόληση των μικρών παιδιών από τον παιδικό ραδιοφωνικό σταθμό Family 89,5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............