18 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

18 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Το Φρούριο «Κούλες» στην Aπτέρα Χανίων επέλεξαν 18 ζευγάρια από την Κίνα να πραγματοποιήσουν την τελετή του γάμου τους, ενώνοντας τις ζωές τους την Παρασκευή 25 Απριλίου στις 3:30 μετά το μεσημέρι.
Στον χώρο της τελετής, πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια εθελοντών η «πρόβα νυφικού», καθώς οι διοργανωτές που προετοιμάζονται εδώ και 3 μήνες θέλουν τα πάντα να κυλήσουν ομαλά.
Λυράρηδες και παραδοσιακά κρητικά συγκροτήματα, καθώς και ιέρειες που θα ραίνουν με λουλούδια, θα υποδεχθούν τα ζευγάρια από την Κίνα.
Η τελετή διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Τουρισμού Σαγκάης και τον δήμο Huangpu, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τουρισμού Σαγκάης και διαφημίζεται στην ευρύτερη περιοχή με 350 εκατ. κατοίκους μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, τα 18 ζευγάρια των Κινέζων θα φθάσουν στα Χανιά στις 24 Απριλίου και θα επισκεφθούν το Ενετικό Λιμάνι Χανίων και την αγορά, ενώ η τελετή και η γαμήλια δεξίωση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Απριλίου.Μαζί με τα 18 ζευγάρια θα είναι και 68 ακόμη άτομα που θα τα συνοδεύουν, μέλη δηλαδή της οργανωτικής επιτροπής και συνεργάτες στον τουριστικό τομέα, καθώς και είκοσι δημοσιογράφοι.
Στη συνέχεια, η διαδικασία θα βιντεοσκοπηθεί και θα δημιουργηθεί ένα διαφημιστικό φιλμ που θα παρουσιαστεί στην εβδομάδα Τουρισμού στην Σαγκάη με στόχο να γίνονται περισσότεροι γάμοι Κινέζων στα Χανιά.


ΠΗΓΗ: http://www.zarpa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............