Επιμορφωτικό Σεμινάριο από τη Δομή Ισότητας των Φύλων Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Επιμορφωτικό Σεμινάριο από τη Δομή Ισότητας των Φύλων Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου


Επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Από την προσωπική εμπειρία στη συλλογική δράση: Η Θέση των γυναικών στο συνδικαλιστικό κίνημα. Ανάπτυξη ικανοτήτων επικοινωνίας και διαχείρισης συγκρούσεων» πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 9.00 π.μ. έως 16.30 από τη Δομή Ισότητας των Φύλων του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου. Το σεμινάριο απευθύνεται σε γυναίκες συνδικαλίστριες/εργαζόμενες.
Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από τον κ. Αλέξανδρο Παναγιωτάκη, Στέλεχος Δομής Ισότητας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.


Στο σεμινάριο θα αναλυθούν οι βασικές τεχνικές δεξιοτήτων επικοινωνιακού σχεδιασμού στα πλαίσια της συλλογικότητας, οι τρόποι επίλυσης προβλημάτων μέσα στις ομάδες, καθώς και οι τεχνικές διαχείρισης συγκρούσεων. Το σεμινάριο έχει ως στόχο να ενισχύσει τις δυνατότητες των εργαζόμενων γυναικών, να αναβαθμίσει τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους, ώστε να καταφέρουν να συμμετέχουν ενεργά σε θέσεις ευθύνης στα συνδικαλιστικά όργανα όλων των βαθμίδων και των τύπων.
Το επιμορφωτικό σεμινάριο εντάσσεται στο πλαίσιο του Υποέργου 2 «Ενέργειες Επιμόρφωσης και ενδυνάμωσης εργαζομένων γυναικών» που υλοποιεί η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Ε.) και το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. (ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε.) και την υλοποίηση της Πράξης με τίτλο «Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων».
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στον κ. Παναγιωτάκη Αλέξανδρο, τηλ: 2810 343616 και 6972631051, email isotitairaklio@gmail.com

Στο σεμινάριο θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............