Ο ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

Μια πολύ σημαντική εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, και ώρα 6:00μ.μ. στο Βρεφονηπιακό Μοιρών. Η εκδήλωση με τίτλο «Διαταραχές του Λόγου και Σχολική Μελέτη» θα πραγματοποιηθεί με κεντρική ομιλήτρια την λογοπαθολόγο κα Ρουσοχατζάκη Μαρία. Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού ο Δήμος Φαιστού διοργανώνει αυτή την εκδήλωση αφιερωμένη τόσο στο παιδί όσο και στους γονείς, μια εκδήλωση που έχει ως επίκεντρο το παιδί αλλά και ολόκληρη την οικογένεια.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι πολλά και ενδιαφέροντα για όλους τους γονείς και αφορούν το κρίσιμο αναπτυξιακό στάδιο του παιδιού. Ποιες είναι οι δυσκολίες που μπορεί να παρουσιαστούν σχετικά με την ανάπτυξη της γλώσσας, στην ομιλία και στον λόγο. Πώς αναγνωρίζονται τα προβλήματα του λόγου και ποιοί έχουν ανάγκη λογοθεραπείας. Ποιά τακτική ακολουθείτε για την αντιμετώπιση αυτών των διαταραχών
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το θέμα της σχολικής μελέτης που απασχολεί πολύ τους γονείς στην καθημερινότητα τους. Ερωτήματα όπως, πως οργανώνουμε την σχολική μελέτη του παιδιού μας. Πως προετοιμάζουμε τα μαθήματα για την επόμενη ημέρα.
Η ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συζήτηση για τα θέματα αυτά με τους γονείς, επίλυση αποριών και προτάσεις από την κα Ρουσοχατζάκη για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα. Μια εκδήλωση που μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι πολίτες του Δήμου Φαιστού είτε έχουν παιδιά είτε πρόκειται να αποκτήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............