ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΔΟΚΙΜΑΚΗΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΔΟΚΙΜΑΚΗΣ

Μέρες Χριστουγέννων λοιπόν, μέρες χαράς, ελπίδας, προσμονής και αγάπης. Μέρες και περισυλλογής για όλα όσα πέρασαν και όσα ακόμα μας περιμένουν. 
Πάντα υπάρχει λύση για όλα όσα μας απασχολούν. 
Δώστε απλώχερα το χαμόγελο και την αγάπη σας και Καλά Χριστούγεννα !!!

 
Βιβλιοπωλείο " Δοκιμάκης", Καντανολέων 4 , Ηράκλειο

...Του κόσμου τα βιβλία...με 3, 5, και 7 ευρώ
Στο γνωστό μας πια στέκι στην οδό Καντανολέων 4, στην καρδιά του Ηρακλείου θα βρείτε χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές.

Βιβλία γνωστών εκδοτικών οίκων , μυθιστορήματα, ιστορία, κοινωνιολογία, ψυχολογία, διατροφή, ποίηση, comics, λευκώματα , παιδική λογοτεχνία κ.α.

ιβλία που δεν είναι μεταχειρισμένα με 3 , 5, και 7 ευρώ !

Τα βιβλία αυτά θα ανανεώνονται κάθε εβδομάδα μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Συγχρόνως σε άλλο χώρο του βιβλιοπωλείου θα βρείτε το τμήμα του ξενόγλωσσου λογοτεχνικού βιβλίου και ξενόγλωσσου Τύπου με την πληρέστερη γκάμα εφημερίδων και περιοδικών σε πάρα πολλές γλώσσες.Και φυσικά συνεχίζεται το τμήμα μεταχειρισμένων βιβλίων ή βιβλίων δεύτερης ευκαιρίας, μια ιδέα πολύ διαδεδομένη στο εξωτερικό και πρωτοπόρα από την εποχή εκείνη στις αρχές της δεκαετίας του ’60 ,στο τότε γνωστό στέκι – βιβλιοπωλείο « Πηγή του βιβλίου».

Βιβλία Δεύτερης ευκαιρίας θα βρείτε σε πολύ μεγάλη ποικιλία από 1 ευρώ ! Τα βιβλία αυτά μπορεί να είναι και τα δικά σας, που χρόνια απλά μένουν στα ράφια μιας βιβλιοθήκης και αναζητούν νέους αναγνώστες !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............