Ο ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Ο ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Το Ρόταρυ είναι μία παγκόσμια ανθρωπιστική οργάνωση προσφοράς υπηρεσιών. Τα μέλη του είναι επαγγελματίες και επιχειρηματίες, που προσφέρουν εθελοντικά τον χρόνο και τις υπηρεσίες τους, για να βοηθούν άλλους συνανθρώπους τους στις κοινότητες τους και σε ολόκληρο τον κόσμο.Ο Σκοπός του Ροταρυ είναι να ενθαρρύνει και να προωθεί την ιδέα της προσφοράς υπηρεσιών, ως βάση κάθε αξιόλογης προσπάθειας, και ειδικότερα να ενθαρρύνει και να προωθεί:- Tην ανάπτυξη της γνωριμίας, ως μία ευκαιρία για προσφορά.
- Τις υψηλές ηθικές αξίες στις επιχειρήσεις και τα επαγγέλματα, την αναγνώριση της αξίας όλων των χρησίμων ενασχολήσεων και την εξύψωση της ενασχόλησης του κάθε Ροταριανού, ως μία ευκαιρία προσφοράς στην κοινωνία.
- Την εφαρμογή της ιδέας της προσφοράς υπηρεσιών στην προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική ζωή του κάθε Ροταριανού.
- Την προώθηση της διεθνούς κατανόησης, της καλής θέλησης και της ειρήνης μέσω της παγκόσμιας συναδέλφωσης των επιχειρηματιών και των επαγγελματιών, ενωμένων στην ιδέα της προσφοράς υπηρεσιών.


Ο Μανόλης Φούμης είναι ο 50ος Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού με την μεγάλη ιστορία πλούσιας δράσης και κοινωνικού έργου, καθ’ όλη τη διάρκεια των 50 ετών συνεχούς λειτουργίας του στο Ηράκλειο. 
Σε μια σεμνή και συγκινησιακά φορτισμένη τελετή, ο απερχόμενος Πρόεδρος του Ρ.Ο.Η. Μιχάλης Μπακάλης, παρέδωσε την σκυτάλη του ιστορικού Ομίλου στον Μανόλη Φούμη, με την ευχή να συνεχίσει το πολύπλευρο και σημαντικό κοινωνικό έργο του Ρόταρυ.Ο Μανόλης Φούμης από την πλευρά του, συνεχάρη τον απερχόμενο Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για το σημαντικό έργο που επιτέλεσαν και δεσμεύτηκε να προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις για να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης των Ροταριανών. Παράλληλα, παρουσίασε το πρόγραμμα δράσεις και τους στόχους της χρονιάς 2013 – 2014, καθώς και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο αποτελείτε από τους:
· Μανόλη Φούμη, Πρόεδρο· Νίκο Φλεμετάκη, Α’ Αντιπρόεδρο· Θεφάνη Κανάκη, Β’ Αντιπρόεδρο· Gian Andrea Garancini, Γ’ Αντιπρόεδρο· Νίκο Σπετσίδη, Γραμματέα· Μύρων Χρηστάκη, Ταμία· Μιχάλη Ζωγραφάκη, Κοσμήτορα· Γιάννη Ιεραπετρίτη, Μέλος· Νώντα Χαρωνίτη, Μέλος· Νίκο Χουχουρέλο, Μέλος· Κλεόβουλο Χανδάνο, Μέλος· Γιάννη Μηλιαρά., Ηλεκτρονικό Γραμματέαhttp://www.rotaryiraklio.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............