Έκθεση έργων Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης στο Ηράκλειο Κρήτης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Έκθεση έργων Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης στο Ηράκλειο Κρήτης

ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Αύριο Τετάρτη 8 Μαΐου και ώρα 19.00 μ.μ. στη Βασιλική Αγίου Μάρκου πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα Εγκαίνια της Έκθεσης των Έργων και η Εκδήλωση Απονομής των Βεβαιώσεων των Εκπαιδευόμενων που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα Προγράμματα Α' Κύκλου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου: Ζωγραφική, Αγιογραφία, Ψηφιδωτό, Κόσμημα, Ισπανική Γλώσσα Ι,ΙΙ, Αγγλική Γλώσσα Ι,ΙΙ,ΙΙΙ, Ελληνική Γλώσσα Ι, ΙΙ, ΙΙΙ, Μουσική Θεωρία, Εισαγωγή στη Μουσική Τεχνολογία-Ηχοληψία & Κοπτική Ραπτική.


Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό από 9:00 π.μ. -13:30 μ.μ. και από 18:00 μ.μ. -21:00 μ.μ. από 8 έως 10 Μαΐου στη Βασιλική Αγίου Μάρκου και θα περιλαμβάνει τα έργα όλων των συμπολιτών μας στις τέχνες της Ζωγραφικής, Αγιογραφίας, Ψηφιδωτού και Κοσμήματος που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμος Ηρακλείου υλοποίησε το Επιχειρησιακό Σχέδιο με τίτλο «Διοργάνωση Σεμιναρίων Ανάπτυξης Κοινωνικών και Επαγγελματικών Δεξιοτήτων στον αστικό και αγροτικό πληθυσμό του Δήμου Ηρακλείου» του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ), στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013 από τον Οκτώβριο 2012 έως τον Μάρτιο 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............